Can Anaokulu

Vizyon: Alanya Can Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır

Misyon: Alanya Can Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Başarılar:

Saatler: Sabah Gurubu:07:30.............12:30 Öğlen Gurubu:13:00.............18:00
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Şehir içerisinde servislerimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 242 5136700

WEB - https://cananaokulu.meb.k12.tr

Adres - Küçükhasbahçe Mah. No9 07400 Alanya

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Can Anaokulu ilçede Adliye Binasının karşısında Gülerce Camiinin yanındadır. Mektup Adresi: Küçükhasbahçe Mah. Küçükhasbahçe Cad. No:9 07400 Alanya

Adres - Küçükhasbahçe Mah. No9 07400 Alanya

Ulaşım Ulaşım sorunu yoktur. Öğrenciler okul çevresinde yaşamaktadırlar. Veliler çocuklarını kendileri getirip götürmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 137 KM olup İlçe merkezinde bulunmaktadır. İlçe Mem den Can Anaokulu na yürüme gidip gelinebilmektedir.