e Twinning Ödül Töreni

2021 Yılında okulumuzda gerçekleştirilen eTwinnig projeleri kapsamında Alanya Kaymakamımız  Sayın Dr.Fatih ÜRKMEZER ve İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Yusuf YILMAZ tarafından, okulumuz öğretmeni Fatma GÜVERCİN'in  gerçekleştirdiği "STEM OF THE 5 LIFE ELEMENTS" projesi ile AVRUPA KALİTE ETİKETİ ve "GEZE GEZE SANAL MÜZE" ve "GÜVENLİ İNTERNET GÜVENLİ GELECEK" projeleri ile ulusal kalite etiketi ,okul müdürümüz Sennur YAMAN tarafından yürütülen YETENEKLERİMİ KEŞFEDİYORUM projesi ile ve okulumuz öğretmenleri Zehra YILDIZ ve Selma ŞAFAK KILIÇKAYA tarafından yürütülen "GEÇMİŞTEN GELECEĞE GÜÇLÜ ADIMLAR"projeleri ile almış oldukları ulusal kalite etiketleri takdim edilmiştir.Fedakarca çalışan yönetici ve öğretmenlerimizi kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.

10.01.2023 190

10-01-202310-01-202310-01-2023