Okulumuz Neşeli Kalpler Sınıfı 4 yaş A Şubesi öğrencileri öğretmenleri Ayşe ARKIN rehberliğinde Stem ile 21.yüzyıl  eTwinning projesi kapsamında çevre kirliliği problem durumuna çözüm aradılar.

Okulumuz Neşeli Kalpler Sınıfı 4 yaş A Şubesi öğrencileri öğretmenleri Ayşe ARKIN rehberliğinde Stem ile 21.yüzyıl eTwinning projesi kapsamında çevre kirliliği problem durumuna çözüm aradılar.

Okulumuz Neşeli Kalpler Sınıfı 4 yaş A Şubesi öğrencileri öğretmenleri Ayşe ARKIN rehberliğinde Stem ile 21.yüzyıl  eTwinning projesi kapsamında çevre kirliliği problem durumuna çözüm aradılar. Araştırma yapıp beyin fırtınası yöntemi ile çözüm ürettiler. En iyi fikri seçip işbirliği içinde  doğaya çöp atanları uyaran robot , suları temizleyebilen robot tasarladılar.

27.04.2022 172

27-04-202227-04-2022